Sådan finder du de rigtige extensions

Sådan finder du de rigtige extensions

Hvis du er på udkig efter billige hair extensions, så er det første du skal gøre, at finde ud af hvilken type af hår du vil have. Overordnet set er der to typer af hår. Den ene er det man kalder for Remy(som er ægte hår uden behandling) og non-Remy (som er ægte hår, behandlet med silikone).
Generelt kan siges, at Remy er af væsentlig højere kvalitet end non-Remy. Dette skyldes, at non-Remy er ægte hår af en meget tynd og dårlig kvalitet, som er blevet behandlet med silikone, så det bliver tykkere og lidt mere holdbart. Jeg vil anbefale at man vælger ægte Remy.

Når man har valgt hvilken kvalitet af hår man vil have, så skal man vælge hvilken metode der skal anvendes til at sættee det på. Til dette findes der rigtig manfe metoder. Af metoder kan bla. nævnes, hot fusion, cold fusion, clip-on og tape. Den klart billigste metode er tape (hvis man ser på prisen for første påsætning). Tape er et godt valg, hvis du blot vil anvende dine extensions nogle få gange. Dernæst kommer clip-on. Denne teknik er på stort set samme prisleje som tape (for første påsætning). Clip-on har den fordel, i forhold til tape, at man kan tage sine extensions af og på mange gange. Derfor er denne metode den helt klart billigste, hvis du ofte vil skifte mellem forskellige extensions.

Ser man på cold og hot fusion, så er disse metoder væsentligt dyrre for første påsætning. Dette skyldes hovedsageligt, at du ikke selv kan gøre det - der skal en ven/veninde eller en professionel til at sætte dem i. Samtidig har denne type påsætning den ulempe, at du ikke kan tage dine extensions af og på efter behov (fx. kan du ikke tage dem ud når du skal sove). Når de først er sat i, så skal de blive siddende i dit hår.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?