Billige Clip-On Hair Extensions

Billige Clip-On Hair Extensions

Inden at du begynder at købe hair extensions, så er der to ting som det er vigtgit at du ved noget om. Det ene er ægte hår (også kaldet Remy) og det andet er non-remy (hvor håret er behandlet med silikone.

Om remy:
Når du køber Remy-hår, så får du den bedste kvalitet indenfor hair extensions. Hvert enkelt hårstrå vender i den samme retning. Dette betyder kort fortalt, at du med den rette behandling, vil opleve at det ikke filtre. Derudover er Remy hår relativt sundt i forhold til hår der ikke er Temy(kaldet for Non-Remy). Da de enkelte hårstrå vender i samme retning, vil skællagene (også kaldet kutikula) også gøre det, hvilket betyder, at du ikke behøver at beskytte håret med silikone eller andre former for midler. Hårets naturlige beskyttelse bevare ganske enkelt håret på en helt naturlig måde. Denne type hairextensions er ofte noget dyrere end de alternativer der findes på markedet.

Om non-remy:
I modsætning til Remy, så har non-Remy fået et silikonelag som beskyttelse. Dette betyder at hårene ikke vender ens. Efter nogle ganske få hårvaske, vil du opleve at håret begynde at filtre sammen. Når det først har nået dette stadige, er det nærmest umuligt at rede ud. Håret er trukket ud ved hjælp af børstning. Dette bevirker at håret vil være tørt og relativt slidt. For at give det mere glans, har man farvet det og påført det føromtalte silikone. Denne metode at fremstille extensionen på, bevirker at håret ikke holder ret længe, da hårets naturlige struktur er blevet ødelagt. Non-Remy er ofte den metode, hvorpå billige hair extensions er fremstillet.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?