Alt du bør vide om hair extensions

Alt du bør vide om hair extensions

Her på siden har vi samlet en del information omkring hair extensions, men også andre i branchen kan byde ind med værdifuld viden.

Hair extensions firmaet Myextensions.dk er et af Danmarks førende firmaer i hair extensions branchen. Myextensions.dk har mange års erfaring med hår og påsætning af hair extensions. De har både en online side (www.myextensions.dk ), hvor du kan købe deres produkter og så dem sendt direkte hjem i din postkasse. Derudover har de også en fysisk butik/salon i Aalborg midtby, hvor kunderne kan komme og se varerne inden de køber, samt de kan få påsat hair extensions af en professionel frisør.

Al den viden som Myextensions.dk har oparbejdet igennem årerne, har de valgt at dele med os andre på deres blog. Her kan man læse om ALT hvad der rør sig i hair extension branchen samt diverse indlæg omkring valg af metode, fordele og ulemper, pleje af håret og hvordan man påsætter håret. Så står du og overvejer at få påsat hair extensions skulle du måske slå et smut forbi blog.myextensions.dk – her bliver du godt klædt på til at træffe de rigtige valg.

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?