Advarsel mod tape extensions!

Advarsel mod tape extensions!

Jeg vil hermed gerne komme med en advarsel imod tape extensions (tape-on hair extensions). Den tape som mange producenter anvender kan være meget skadelig for dit naturlige hår! Min erfaring siger, at det kan være meget svært at få tape-on hår ud af ens eget hår når det første er sat på. Det tape som de er sat på med, bliver ganske enkelt siddene i dit eget naturlige hår når du tager dem ud (og ud skal de jo før eller siden)

Mange piger tænker ikke over konsekvensen når de får sat tape-on extensions i - det gør de desværre først når det skal ud igen, for det er her at problemerne opstår!

Jeg har set grælle eksempler, hvor en person der har brugt tape-on extensions, har måtte bruge rensebenzin på sit eget hår for at få det sidste klister fra tapen af! Jeg behøver vist ikke at nævne, at rensenbenzin ikke er godt for hår!

Tilføj kommentar

Var indholdet nyttigt?        

Kommentarer

Kamille

28. august 2012 - 19:06:35

de store stykker af tape tages af med remover SPECIELT egnet til extension, de sidste klistrede rester vaskes ud langsomt. Så rolig nu, det er da kun idioter som bruger rense benzin! Prøv dog idet mindste med olie og en smal kam inden man vælger noget så dræstigt. Mener tape extensions er et fantastisk produkt! Hvis man vel og mærke har styr på hvad man laver. Derfor GÅ TIL EN PROFESSIONEL! God dag:)